Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SEINÄKALENTERIT

Äiti on tehnyt minusta seinäkalenterin vuodesta 2000 alkaen. Ensimmäinen kalenteri oli tilattu kalenteri, jossa ei ollut kansikuvaa, mutta sen jälkeen hän on itse tehnyt kalenterin wordilla ja liittänyt yhden kuvan jokaiseen kuukauteen sekä yhden kuvan kansikuvaksi. Vuoden 2008 kalenteriin on lisätty myös koirien nimipäivät.

Kalenterin tekoon kuluu valtavasti aikaa, yleensä äiti aloittaa seuraavan kalenterin tekemisen elo-syyskuussa. Valitettavasti en voi liittää kalenteria kotisivulleni, koska se ei kuulemma ole luvallista. Täytyy siis tyytyä ainoastaan kansilehden julkaisemiseen. Seuraavalla sivulla on jokaisen kalenterin kansilehti, joista voitte äänestää mieleistänne parhaaksi kansilehdeksi.

Parhaalle kansilehdelle 5 pistettä, seuraaville 4 - 3 - 2 - 1. Huonoimmat jäävät kokonaan ilman pisteitä. Mikäli äänestäessäsi haluat nähdä uudelleen pikkukuvat, klikkaa vasemmalla olevaa kohtaa "Seinäkalenterini". Voit tietysti äänestää vain yhtäkin kuvaa. Äänestää voi jatkuvasti ja tulee nähtäväksi, pysyykö sama kuva aina parhaana.

Tästä pääset kansilehtikuviin

©2020 Hallan kotisivut - suntuubi.com